hikmetyavas

Nisan 11, 2013

BUNLAR; APO’YU ERMİŞ, PKK’LILARI MÜCAHİT, TÜRK ORDUSUNU DÜŞMAN İLAN EDİYOR.

Filed under: Köşe Yazılarım ( Denemeler ) — hikmetyavas @ 6:00 am

bunlar1

Askeri literatürde harbin hedefi; “Düşmanın harbe devam azim ve iradesini kırmak” olarak tanımlanır.

Bu nedenle; Bir taraftan cephede silahlı mücadele devam ederken, diğer taraftan yoğun bir psikolojik harp taktikleri ve propagandayla, düşman taraf halkının “ Harbe devam azim ve iradesi kırılmaya” çalışılır.

Bugün, bölücü terörle mücadele eden Türk halkının “Mücadeleye devam azim ve iradesi” bilinçli ve sistemli bir şekilde kırılmaya çalışılmaktadır.

Türk halkına yönelik olarak yürütülen psikolojik savaş; bir taraftan Türk Ordusunun itibarsızlaştırılması ve diğer taraftan bölücü teröristlerin masum ve mazlum havalarına sokulması şeklinde iki yönlü sürdürülmektedir.

Böylece; Türk halkınınBölücü terörle mücadele azim ve iradesi kırılmaya” çalışılırken, bölücü terör örgütünün ve yandaşlarının iseTerörle mücadeleye devam azim ve iradesi güçlendirilmeye” uğraşılmaktadır.

“Apo’nun ermiş, PKK’lıların mücahit, Türk ordusunun ise nasıl düşman ilan edildiğini” delilleriyle birlikte görmek için lütfen Ek’teki yazıyı açıp okumanız ve paylaşmanız dileğiyle selam ve saygılarımı sunarım.

Hikmet YAVAŞ (İZMİR)  YAZIYI OKUMAK İÇİN LÜTFEN YUKARIDAKİ RESMİN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ

hikmetyavas@gmail.com

2 Yorum »

  1. HİKMET PAŞAM YAZDIĞINIZ BÜTÜN YAZILARI ZEVKLE OKUYOR TANIDIKLARIMA YAYIMLIYORUM.İYİKİ VARSINIZ.SELAM VE HÜRMETLER. TC.MEHMET MÜFİT KAN

    Yorum tarafından Müfit Kan — Nisan 11, 2013 @ 8:12 am | Cevapla

  2. […] 99.BUNLAR; APO’YU ERMİŞ, PKK’LILARI MÜCAHİT, TÜRK ORDUSUNU DÜŞMAN İLAN EDİYOR. […]

    Pingback tarafından YAZI BAŞLIKLARI ( Lütfen okumak istediğiniz yazının üzerini tıklayın ) | hikmetyavas — Nisan 11, 2013 @ 8:37 am | Cevapla


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Yorum bırakın

WordPress.com'da Blog Oluşturun.